Adatok és tények

Tengerfeltöltés és infrastrukturális
építkezések, Jumeirah, EAE. Koronás
támfal építése (látványbeton).

Projekt: Tengerfeltöltés és infrastrukturális építkezések, Jumeirah, EAE. Koronás támfal építése (látványbeton).

Építtető: Meraas Holding, Dubai, EAE

Építési vállalkozó: Integrated Construction Company LLC.

MEVA rendszerek: Mammut 350-es falzsalu, Egyedi zsaluk

Tervezés és tanácsadás: MEVA KHK Formwork Systems, Dubai, EAE

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

PROJEKT

La Mer, Jumeirah: Kiváló minőségű támfal

A La Mer projekt az Egyesült Arab Emirátusok nagyratörő, modern fejlesztéseinek egyike, amely jól mutatja a rohamos léptekben végbemenő fejlődést. Az Arab tengerből ez a projekt mintegy 950 000 m²-es felületet hódít el azért, hogy rajta szállodák, lakóházak, bevásálóközpontok és szórakoztatónegyedek jöjjenek létre. Az újonnan nyert terület egy strandokkal szegélyezett félszigetből, egy északi és egy déli szigetből áll.

A félsziget egy strandszakaszának építésénél szükséges hosszú támfal koronájának és döntött belső oldalának zsaluzásához egy rugalmas és új gyakorlati megoldást kellett kifejleszteni. Az Integrated Construction Company a probléma a megoldására a Dubaiban levő MEVA KHK Formwork Systemst kérte fel. A cég tapasztalt mérnökeivel a műszaki megoldások területén vezető szerepet játszik és jelentő men- nyiségű MEVA bérelhető zsalukészlettel rendelkezik. Az alapokat a Mammut 350-es falzsalu jelentette. Az elemek elhelyezése és átkötése a támfal alsó egyenes részénél függőlegesre állítva, a döntött koronánál pedig megfelelően döntve került megvalósításra. A hosszú támfal ívelését az elemek közötti ék formájú kiegyenlítéssel sikerült megvalósítani. Az alkus műanyag zsaluhéjnak köszönhetően a betonfelület minősége egyenletesen kiváló lett

Kapcsolat

MEVA kapcsolat

Referenciák

MEVA referenciák

Szolgáltatások
MEVA útmutatók

Nincs ilyen elem

 
 • MEVA szaktudás és referenciák

  MEVA szaktudás és referenciák

  Referenciák a klasszikus magasépítés, a magasházak építése, az építőművészet és a műtárgyépítés területén

 • Aprólékos munka óriási épület

  Aprólékos munka óriási épület

  A szerkezetkész építmény, valamint a kúszózsalu tervezésére és kivitelezésére két, egymást jól ismerő partner, a MEVA és a Marti AG vállalkozott. A jó hírű svájci építőipari vállalat már a Bau 1-en végzett munkáknál is a MEVA kiváló minőségű zsalurendszerei és szaktudása mellett döntött.

 • Ütemmagasság: 18 m

  Ütemmagasság: 18 m

  A tűzzáró falak építése betonozó zsaluval sok építési vállalkozó számára rendszeres feladat, mégis ez a szinte mindennapos munka is gyakran rejt új kihívásokat magában. Fontos szerepet játszik ebben a fal magassága és vastagsága, valamint az id.

 • Nagyberuházás Budapest szívében

  Nagyberuházás Budapest szívében

  Rugalmas zsalumegoldásaival a MEVA megfelel a magas követelményeknek. A budapesti Állat- és Növénykert az ország egyik legkedveltebb kulturális létesítménye.

alkus zsaluhéj
MEVA Keretprofil
... sokkal több, mint zsalu
 •  Nyelv kiválasztása

  Kérjük, válassza ki a kontinenst és az országot. Nyelv kiválasztása nem kötelező.

 •  Kapcsolat
 •  Keresés

  Keresés az oldalunkon.

 •  Hírlevél

  Havonta megküldjük Önnek a hírlevelünket.