Adatok és tények

A világ legnagyobb Beton Intézetének látogatása

Projekt: Lakóház és üzletközpont, Kelsterbach, Németország

Építési vállalkozó: Streib GmbH & Co. KG, Mannheim

MEVA rendszerek: Mammut 350-es falzsalu,MevaFlex födémzsalu, STB 300-as támasztóbak, CaroFalt pillérzsalu, BKB összecsukható betonozó állvány


Tervezés és tanácsadás: MEVA Schalungs- Systeme stuttgarti telephelye

 
 
1
2
3
4
 

Projekt

A Streib cég új bevásárlóközpontja és lakóháza, mint az Amerikai Beton Intézet referenciája

A kelsterbachi új épület 65.900 m2-en egy 119 parkolót tartalmazó mélygarázsnak, egy üzletsornak és 3 épületben összesen 78 lakásnak ad helyet. Az épület váza vasbetonból, a tartófalak vasbetonból és téglából készültek.

Streib építőipari vállalat

A Streib GmbH & Co. KG a Rhein-Neckar régióban vezető magas-, mély-, csatornaés műtárgyépítő cég. A vállalat erőssége az épületváz készítése és ehhez kiválóan képzett szakemberekkel, munkavezetőkkel, mérnökökkel, építésvezetőkkel és megfelelő üzletemberekkel rendelkezik. „Az alvállalkozókkal történő jó együttműködés mindig kifizetődő, ahogy ezen az építkezésen is. Már 15 éve dolgozunk együtt, mint egy jól összeszokott csapat“, mondja Andreas Straub cégvezető. „Ennek köszönhetően szakképzett építésvezetőkkel minden építkezést kiváló minőségben valósítunk meg.“ Ez az oka annak is, hogy az építkezés bemutatását felajánlottuk az USÁ-ból érkező látogatóknak, hiszen a kiváló minőségű betonfelület nálunk már standardnak számít. Erről az amerikai küldöttség közvetlenül a helyszínen munka közben saját szemével is meggyőződhetett.

A zsaluzásnál a héj a legnagyobb betonnal érintkező felület. Minden MEVA zsalurendszert alkus műanyag héjjal láttak el, aminek köszönhetően a teljes betonfelület egyenletesen kiváló minőségű. A Streib cég számára további előnyt jelentenek az építkezésen, hogy kevés formaleválasztó szükséges és a tisztítás is egyszerű. Az amerikaiak tapasztalatcsere céljából látogattak el Németországba. Az USÁ-ban – a MEVA közreműködésével – európai mintára egy új, a betonfelületekre vonatkozó útmutató került bevezetésre. Abban pontosan, minden érintett számára félreérthetetlenül meghatározták a betonfelületekre vonatkozó elvárásokat. „A küldöttség élőben győződhetett meg arról, hogyan is működik ez.“ igazolta vissza Markus Neff munkavezető.

Markus Neff
 

Kapcsolat

MEVA kapcsolat

Referenciák

MEVA referenciák

Szolgáltatások
MEVA útmutatók

Nincs ilyen elem

 
 • MEVA szaktudás és referenciák

  MEVA szaktudás és referenciák

  Referenciák a klasszikus magasépítés, a magasházak építése, az építőművészet és a műtárgyépítés területén

 • Beépített oszlopokkal ellátott támfal kétoldalt AluFix-szel zsaluzva

  Beépített oszlopokkal ellátott támfal kétoldalt AluFix-szel zsaluzva

  Bogota-ban a MEVA zsaluzási szakemberei a helyszínen betanították a munkásokat az új zsalu kezelésére majd ezt követően is minden segítséget megadtak az építővállalatnak.

 • Előrelátóan megtervezett ­menekülőjárat

  Előrelátóan megtervezett ­menekülőjárat

  Két új menekülőjárattal növelik Németország legrégebbi közúti alagútjának biztonságát. A 622 m hosszú Lämmerbuckel-alagútból kivezető járatok lerövidítik a menekülési utakat és így az alagút megfelel az aktuális biztonságtechnikai feltételeknek.

 • Aprólékos munka óriási épület

  Aprólékos munka óriási épület

  A szerkezetkész építmény, valamint a kúszózsalu tervezésére és kivitelezésére két, egymást jól ismerő partner, a MEVA és a Marti AG vállalkozott. A jó hírű svájci építőipari vállalat már a Bau 1-en végzett munkáknál is a MEVA kiváló minőségű zsalurendszerei és szaktudása mellett döntött.

alkus zsaluhéj
MEVA Keretprofil
... sokkal több, mint zsalu
 •  Nyelv kiválasztása

  Kérjük, válassza ki a kontinenst és az országot. Nyelv kiválasztása nem kötelező.

 •  Kapcsolat
 •  Keresés

  Keresés az oldalunkon.

 •  Hírlevél

  Havonta megküldjük Önnek a hírlevelünket.