A segédalátámasztás-kalkulátor felhasználási feltételei

A MEVA Schalung-Systeme GmbH (a továbbiakban „MEVA“) a honlapján és az iOS és Android App-Store-ban a MEVA-kalkulátorral (MEVA Calc) különböző számítási segédleteket bocsát a felhasználók rendelkezésére. A frissbetonnyomás- és a  betonozási sebesség-kalkulátor a DIN 18218:2010-01 által leírt számítási módszer alapján működik, és az AluFix, EcoAs, Mammut, Mammut 350, AluStar, StarTec falzsalurendszerek műszaki adatait használja. A segédalátámasztások számítása a zsaluzatokra és kizsaluzási határidőkre vonatkozó DBV építési műszaki irányelveknek megfelelően történik. A MEVA által rendelkezésre bocsátott MEVA-kalkulátor használatával a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket.

1. Az alábbi feltételek csak a MEVA-kalkulátor használatára vonatkoznak. Az egyéb üzleti kapcsolatokat ezek a feltételek nem érintik.

2. A MEVA-kalkulátor használata előtt az érvényes műszaki szabályokat (DIN 18218:2010-01-et és a zsaluzatokra és kizsaluzási határidőkre vonatkozó DBV építési műszaki irányelveket - DBV-Merkblatt "Betonschalungen und Ausschalfristen") alaposan át kell tanulmányozni.

3. Ez a MEVA-kalkulátor a MEVA legjobb tudása alapján, lelkiismeretes munkával készült, és a MEVA honlapján és az iOS és Android App-Store-ban történő rendelkezésre bocsátás előtt alapos tesztelésre került. Ennek ellenére nem garantálható a hibamentessége. A MEVA-kalkulátorral kapott eredményeket gondosan ellenőrizni kell. A MEVA honlapon levő MEVA-kalkulátor és az alkalmazás használatakor a kívánt gondossággal kell eljárni. A MEVA nem garantálja, hogy a MEVA-kalkulátor mindig elérhető lesz a honlapon ill. alkalmazásként.

4. A MEVA-kalkulátor rendelkezésre bocsátása további intézkedésig ingyenesen és amennyire a törvény engedi, minden szavatossági igény kizárásával történik. Ez alól kivételt képez az olyan károkért való felelősség, amely károk az életet, a testi épséget és az egészséget érintik és általunk vagy segítőtársunk által elkövetett, gondatlanságból vagy szándékosságból eredő kötelességszegés következményei. Szintén kivételt képez az egyéb olyan károkért való felelősség, amely károk általunk vagy segítőtársunk által elkövetett, súlyos gondatlanságból vagy szándékosságból eredő kötelességszegés következményei.

5. A MEVA igyekszik a honlapot és az alkalmazást vírusmentesen üzemeltetni. De a MEVA nem tudja garantálni a teljes vírusmentességet. A felhasználó saját maga köteles megtenni a szükséges biztonsági intézkedéseket és saját maga köteles megfelelő vírusvédelmet alkalmazni.

6. Személyi sérülésekért a MEVA kizárólag a kötelező törvényi rendelkezések keretén belül felel, egyéb károkért a MEVA csak súlyos gondatlanság és szándékosság esetén felel. A MEVA nem felel következményes károkért, vagyoni károkért és adatvesztésért.

7. Az alkalmazásban és a MEVA honlapon található információk, beleértve a MEVA-kalkulátort is, a MEVA szellemi tulajdonát képezik, és a MEVA előzetes írásos engedélye nélkül nem módosíthatók, nem bővíthetők, nem árusíthatók, nem adhatók bérbe és semmilyen más módon nem értékesíthetők.

8. A MEVA fenntartja magának a jogot, hogy a MEVA honlap, az alkalmazás ill. a MEVA-kalkulátor üzemeltetését leállítsa .

9. Amennyiben ezeknek a használati feltételeknek egy vagy több rendelkezése részben vagy egészében érvénytelen lenne, vagy érvénytelenné válna, vagy a rendelkezésekben hézag lenne, az a többi rendelkezés hatályát nem érinti. A részben vagy egészében érvénytelen rendelkezéseket ill. hézagokat olyan megfelelő és hatályos rendelkezésekkel kell pótolni, amelyek a jogi lehetőségek keretein belül a szándékolt jogi és gazdasági célnak megfelelnek ill. ahhoz legközelebb állnak.

10. A használatból eredő minden vitás kérdés megoldásánál a MEVA Schalungs-Systeme GmbH székhelye (Haiterbach/Németország) szerinti bíróság az illetékes, ha a felhasználó a kereskedelmi törvénykönyv (HGB) értelmében kereskedőnek minősül.

11. Kapcsolat: Kérjük, hogy a használati feltételekkel és a MEVA-kalkulátor használatával kapcsolatos kérdéseiket e-mailben a következő címre szíveskedjenek küldeni: info@meva.de


alkus zsaluhéj
MEVA Keretprofil
... sokkal több, mint zsalu
  •  Nyelv kiválasztása

    Kérjük, válassza ki a kontinenst és az országot. Nyelv kiválasztása nem kötelező.

  •  Kapcsolat
  •  Keresés

    Keresés az oldalunkon.

  •  Hírlevél

    Havonta megküldjük Önnek a hírlevelünket.